Image
Επιλογής
Επιλογής
Αμυλούχοι καρποί.
Χαρακτηριστικά πρώτης ύλης (μορφολογικά χαρακτηριστικά, ποικιλίες κριθαριού, χημική σύσταση κριθαριού).
Ποιοτικά χαρακτηριστικά κριθαριού.
Νερό στη ζυθοποίηση.
Λυκίσκος.
Πρόσθετα.
Ζύμες.
Διαδικασία ζυθοποίησης (διαβροχή, φύτρωμα, φρύξη, αποθήκευση, ζύμωση βυνογλευκους, επεξεργασία μπύρας).
Είδη μπύρας.
Ποιοτικά χαρακτηριστικά μπύρας.
Χημική σύσταση και διαδικασία παραγωγής (επεξεργασία και ζύμωση αλκοολούχων πρώτων υλών, απόσταξη, παλαίωση, συσκευασία) ούζου, τσίπουρου, μπράντι, κονιάκ, λικέρ, ουίσκι, ρούμι, αποστάγματα φρούτων.
Τεχνολογία απόσταξης.
Μηχανήματα συνεχούς και ασυνεχούς λειτουργίας.